Het aftellen begint!
Salut!
Het is definitief! Ik heb een gezin gevonden in Parijs. Ik ben er zondag een dagje naartoe geweest en het was erg gezellig. Het gezin bestaat uit een Nederlandse moeder en een Franse vader. De jongens zijn 3, 6 en 8 jaar oud. Ze hebben een mooi huis en ik heb een eigen kamer en badkamer en een autootje. Ik heb ook het stadje gezien, heel mooi met grote huizen en veel groen. Ik denk dat je het stadje kunt vergelijken met het Gooi in Nederland. Maar daar zal ik meer over vertellen als ik er eenmaal ben. Ik had een klein cadeautje gemaakt om mee te nemen. Samen met Femke had ik kerstcakejes gemaakt, ze waren een groot succes. Het frans praten met de vader van het gezin ging nog niet zo goed, maar gelukkig verstaat hij wel Nederlands. Dus ik ga me 2 januari meteen inschrijven bij een school om frans te leren.
Op 2 januari verlaat ik Nederland voor 6 maanden (natuurlijk kom ik ondertussen nog wel een keertje terug naar nl;)! Dus ik ben al bezig met van alles te regelen, zoals nieuw paspoort, verzekeringen, abonnement stopzetten en lijstjes maken van dingen die ik niet moet vergeten. Het vervelende(?!) is dat ik ook het voorjaar en een deel van de zomer in Parijs zal zijn. Dus ik moet erg veel inpakken, maar ik denk dat ik tussendoor een keer een kledingwissel doe;) Of mensen die mij op komen zoeken moeten maar heel veel voor me meenemen;)
Ik heb vandaag een workshop gehad bij het kantoor van de organisatie die heeft bemiddeld. Daar heb ik nog wat extra informatie gekregen en andere meisjes ontmoet die als au pair gaan werken, waarvan een meisje die ookin januari naar Parijs gaat.
Dus het ticket is geboekt, mijn kledingkast in gedachte al in de koffer en de foto's zijn ingelijst!
Au revoir,
Dieuwertje